Nu stiu de ce ai adus vorba de lansari, ca nu am fost la nici macar una care sa fie facuta calumea. Mereu aceiasi copii de 7-10 ani, desi jocul este 18+ si cand castiga, nu-i pasa nimanui ca are 10 ani (la watch dogs au intrebat daca parintii lor stiu ca sunt acolo si daca le dau voie, unora le-a cerut buletinu parintilor si gata).

Nu se poate sa mergi la o lansare, sa te inghesui timp de 2-3h, sa vezi ca 80% din cei care primesc premii sunt copii sub 12 ani si sa pleci dezamagit ca n-ai primit nici macar un tricou, desi majoritatea celor care primesc toate prostiile le pun la vanzare in seara respectiva.

Logic ar fi ca, cine cumpara jocul la lansare, sa primeasca TOATE bonusurile posibile pe care le oferiti si la concurs. Ca d-aia dam bani pe jocuri acolo si stam 3h in mizeria aia.

O sa te rog sa vorbesti de lansari, in momentul in care o sa puteti face o lansare calumea, in care lumea sa stea jos sau in picioare fara sa se impunga, sa exista aer conditionat si bauturi pentru toata lumea (nu doar pentru cei din primu rand, care au venit acolo cu 1h inaintea lansarii, iar cei care fug de la munca sa prinda lansarea, sunt lasati deoparte, cand la urma urmei, EI cumpara jocul) si cand o sa exista respect pentru toata lumea.

Nu am cumparat niciodata de la gamerland, dar recunosc ca am fost invidios cand am vazut ce bonusuri au primit colegii care au comandat de la ei (la aproape orice joc) iar eu, mi-am pus sperantele in Altex si am fost dezamagit de fiecare data (nu mai zic de faptul ca bonusurile pentru preorder de la Altex, acele coduri primite, erau deja folosite).

Si pentu ca ne tot ceri parerea, ce ar conta pentru mine la o precomanda ? Normal ca vreau bonus fizic, nu un DLC amarat pe care oricum nu l-as folosi niciodata (si pe care oricum nu am putut, vezi exemplu de mai sus cu Altex). Pe langa asta, vreau ca angajatii care se ocupa de dept media sa fie in stare sa-ti raspunda la intrebari simple si vreau ca in momentul in care anulez o comanda, sa nu fiu nevoit sa o anulez de 3 ori si curieru sa tot vina cu produsu (ca va bateti joc de saracii oameni care lucreaza pe salarii mizere).

Dar cred ca cel mai important aspect ce trebuie imbunatatit, este customer support-ul.