In acest moment, nu avem disponibila editia Witcher 3 CE. Retailerul respectiv o afiseaza pe riscul sau. Daca lucrurile se vor schimba, te voi anunta (daca doresti).

Am inteles, doar disponibilitatea, ok. Sunt complet de acord cu tine. Am spus-o si o repet, toate jocurile distribuite de noi au fost livrate la timp in retail. Inteleg ca anumiti retaileri nu livreaza la timp uneori si ca sistemul de precomanda/confirmare/anularea nu functioneaza cum trebuie.

Sunt complet de acord cu tine ca acestea trebuie remediate imediat, altfel nu este un proces de achizitie corect si care sa ofere satisfactia necesara achizitionarii unui produs dorit.

Dar pe de alta parte, sunt destul de dezamagit ca in incercarea de discutie libera se folosesc apelative gen "sila", "jalnic" mai ales catre persoane pe care nu le cunosti personal. Poti fi in dezacord cu cineva si fara sa folosesti acesti termeni. Ma rog, alegerea ta.

---------- Post added 19-02-2015 at 16:18 ----------

Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
-
- eu am fost multumit de comenzile facute de pe GameShop, imi pare FOARTE rau ca acolo nu exista activitate si ca site-ul arata ca in 2001. Ar fi un portal de incredere, in parerea mea, de unde am putea achizioan jocuri
De acord cu tine, site-ul va fi refacut vizual. Toate precomenzile/comenzile de acolo au ajuns la timp anul trecut, cei care au achizitionat pot confirma. Dar acest lucru trebuie sa se intample de la orice partener.

Da, referitor la bonusul fizic - ma refer la acelasi aspect si as dori sa il folosim mai des- anume cei care fac precomanda, cei care cumpara jocul sa primeasca mai multe bonusuri fizice decat in trecut. Sa se puna un accent mai mare pe acestea. Aceste lucruri vor incepe sa se intample cu MKX si Batman Arkham Knight. De aici am pornit toata discutia de astazi.