@solecon, te rog sa nu mai jignesti persoanele care incearca doar sa ne ajute.

Referitor la lansari, nu ai inteles ce voiam sa zic.

Pentru lansarea jocului X, aveti pregatite 500 de tricouri, 500 de afise, 500 de sepci, 500 de carcase de iPhone, samd, intelegi tu. Puneti deoparte 200 din fiecare, pentru a da primilor 200 de oameni care cumpara jocurl (si le dati cate 1 din fiecare, pe langa joc, gratis, pentru ca au cumparat la lansare) iar restu, tombola, dar la care sa nu participe toti puradeii, daca jocul este 18+, sau 15+ samd.

La precomenzi, e mai mare surpriza cand stii ca ai comandat jocul x si te suna curierul ca-l primesti azi (in ziua lansarii) iar cand deschizi coletul vezi ca nu e doar jocul, dar mai e si un afis, sau un breloc, sau nush...faceti si voi ceva random, ca 1 din 100.000 din cei care comanda editia normala, sa castige automat editia de colectie si sa primeasca la pret de editie normala.
Nu cred ca e cazul sa va invat eu cum sa va vindeti marfa sau cum sa faceti oamenii sa comande de la voi, dar incercati mai mult de - cel mai bun pret este la altex, dar degeaba comandati de la ei ca nu aveti jocul in ziua lansarii decat daca va deplasati in magazin sa-l luati si-l prindeti la raft.