Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Spambox XXL

1. #7662 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Salut! Nu stiu daca asta e locul potrivit pentru a cere ajutor cu privire la problema mea:
    Aveam prin casa niste boxe Logitech destul de vechi (dar inca functionale-sunet clar si bass puternic) si mi-a venit o idee:
    Sa fac o "boxa" portabila din astea doua, care sa fie alimentata de un acumulator.Planuiesc sa integrez ansamblul intr-o cutie de lemn (poate ceva in stil retro).
    Nu am cine stie ce experienta in domeniu, cu exceptia cunostintelor de baza aflate de pe la scoala sau din experiente anterioare (si va rog, nu sariti cu gura pe mine ca nu ar fi trebuit sa ma apuc).
    Am scos tot din boxe, insa am dezlipit din greseala cablul jack (daca ma exprim corect) de pe placa. Vreau sa il lipesc la loc, insa nu stiu exact unde merge fiecare fir.Am incercat sa conectez fiecare fir cu un pin de pe placa(sau cum ii spune).De fiecare data cand incercam o combinatie se auzea ori doar basul, ori doar melodia fara bas. Am tot incercat combinatii in zona respectiva a placii (see the pictures)...dar...Fail.
    Ce pot sa fac? unde trebuie sa lipesc firele? nu am ales zona corect?
    Orice sfat e de ajutor. Multumesc anticipat.
    P.S: Mentionez ca am pistol de lipit.
    Attached Images Attached Images imag2300.jpg imag2308.jpg