Am sunat acum la ei (ca au program de la ora 9) si-am intrebat daca-mi pot schimba acumulatorii (cei fara logo), sa fie ca cei din videouri deoarece am dubii in privinta originalitatii lor. Reprezentantul lor mi-a garantat ca sint originali si, ca reprezentantza oficiala in Romania societatea lor are voie sa modifice produsele cum vor ei, inca au mai si platit pentru aceasta... Le-am explicat ca, la cele citeva produse ale firmei Janty (global) ar fi imposibil sa modifici ceva in structura estetica adica sa pui la vinzare produse fara logo sau sa fie mai scurte sau mai lungi cu citiva centimetri (asta ca exemplu)... Mi-a zis ca va reveni mai tirziu cu un telefon sau ma va contacta prin mail unde va fi ceva "mai oficial". Astept si eu acum...

P.S.: Pe orice site pozele sint informative. In special pe situl autohton pozele sint incomplete iar pe situl olandez vad ca nici ei nu au logouri imprimate. Acum depinde si de abilitatile webmasterului sau probabil de resurselei firmei in sine. Atunci de ce se vede clar pe youtube ca sint imprimate !??? Adica noi de ce sa fim "discriminati" fata de americani, nemti sau alte popoare si sa primim ce le ramine ? Sticla de Coca-Cola s-a modificat pe parcursul atitor ani dar inca nu s-a renuntat la logo-ul lor sau la culorea rosie a ambalajului... Asta inseamna continuitate si conservare. Auzi, sa renunti exact la logo, cel care face ca firma ta sa prospere... Sa va dau exemple de tricouri, ceasuri, parfumuri !? Probabil a fost o greseala sa intru pe situl Janty, al nostru si al olandezilor... Sa vedem ce zic si cred ca ma las de tot de fumat...

---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------

Daca tot avem parte ca pe vremea lui Ceasca de "clauza natiunii CELE MAI favorizate" si avem bastonase albe EXCLUSIV pentru noi, de ce restul produselor nu exista inca pe stoc sau au defectiuni estetice si probabil fizice !? Cei de aici de ce nu le verifica la primire si rebuturile sa le trimita inapoi ? Chiar cei din firma nu-s interesati sa le mearga bine sau mai bine ?