Quote Originally Posted by aifff View Post
Puteai să i copiezi nick ul, nu trebuia neapărat să scrii literă cu literă
Scriam din Tapatalk... a-i copia nick-ul insemna sa ma intorc si sa pierd ce am scris. Dar merci ca m-ai invatat ceva nou.
Quote Originally Posted by aifff View Post
Dăle încolo de bare. Şi The Evil Within are bare şi nimeni nu s a plâns de asta
Nu am jucat The Evil Within, si da... au mai fost jocuri de-a lungul timpului cu bare - i hated those too. Diferenta e ca niciunul din celelate jocuri cu black bars nu s-a dorit a fi cel care va demonstra cu adevarat puterea consolei PS4.

Nu stiu de ce are cineva impresia ca am ceva cu PlayStation-ul. Eu am ceva cu jocurile slabe sau problemele de pe PlayStation (ca si pe Xbox sau Wii dealtfel). Si mai am ceva si cu fanbotii care nu inghit nimic negativ. Din contra, eu am vrut ca The Order 1886 sa rupa gura tuturor, sa nu ma mai bata la cap cei cu PC Mustard Race... sa le dau peste nas cu jocul asta exclusiv. Chiar ieri discutam cu un amic, si mi-a aruncat ceva de genul: "ala e joc mai, jumatate cinematics, black bars, qte-uri la greu si ai libertate de miscare de zici ca-i railshooter?". Eu ce sa mai raspund? Ca fanboy sau hater nu sunt ca sa-i fi dat un pumn... Noroc ca i-am aratat blind test-ul si s-a mai calmat un pic.