Single post: Campionat (turneu) FIFA 15 Ultimate Team - PS4

1. #111 SP
    Member bdevil's Avatar
    Cam astea au fost rezultatele la mine:

Grupa A

bdevil 0 - 0 Sebastian
    Sebastian 0 - 0 bdevil

flaviusdani 2 - 4 bdevil
    bdevil 1 - 0 flaviusdani (meci intrerupt in min 87, daca flaviusdani vrea sa-l rejucam, il rejucam, m-am bagat de placere cu voi la joc, nu tin la un meci in plus jucat, imi face placere)

Payperview 3 - 2 bdevil
    bdevil 1 - 3 Payperview

Au fost probleme de conexiune cu Sebastian prima data cand am incercat, si d-aia am iesit, i-am dat ragaz 10 minute jocului, poate-si revine ... dar nu si-a revenit, si am iesit din joc, insa la a doua incercare ne-am jucat ambele meciuri. Cu flaviusdani s-a jucat cursiv, insa in minutul 87 a luat-o razna de tot conexiunea si s-a intrerupt la 1-0.

Am avut adversari buni. Payperview a castigat in ultimele minute cand ai mei nu au mai vrut sa asculte indicatiile de pe banca. Nu stiu cu cine jucam, de a ratat penalty impotriva mea .... Meciuri frumoase.

P.S. : PSN-ul e de tot caca-oul, un lag infernal la PM-uri, d-abia primeam mesajele baietilor, si d-abia se trimiteau ale mele. Imi dadea notificare ca mi-ati trimis mesaj, si in inbox nu aparea nimic. Problema deja stiuta de Sony dar ... degeaba. Cel mai bine e sa ne-auzim cu handsfree pe Party, macar tinem legatura real time. Felicitari flavius pentru organizare, o sa fie discutii cu echipele la infinit, ca asta e ... asa-i pe forumuri, putini care joaca de amorul artei dar eu trag cu cei calmi si melancolici cu glezna fina.
    Attached Images Attached Images bdevil1-0flavius.jpg flavis2-4bdevil.jpg