Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Wii U
-
03-03-2015 14:28 #1000 SP
Member

Originally Posted by
MonkY
Voi ce mai jucati? De unde mai cumparati jocuri de Wii U la super preturi? Pentru ca vad ca in Romania e cam gol...
Am mai scazut din intensitate cu Mario Kart 8 dupa ce am trecut de 5500 puncte pe online. Astept urmatorul add-on.
Acum joc aproape exclusiv Smash Bros U care imi place din ce in ce mai mult. Cica am jucat peste 300 de partide online.
Caut momentul potrivit pt a cumpara Captain Toad cu tot cu Toad Amiibo, dar cred ca ii va veni randul prin aprilie, cand se introduce si patch-ul de Amiibo pt joc.
Iar sotia continua de doi ani sa lucreze la Pikmin 3. L-a terminat de n ori, a terminat toate add-on-urile...TOTUL 
Jocurile cumparate ca de obicei: shopto, amazon sau eshop