Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
04-03-2015 14:32 #4855 SP
Senior Member
@cj_quest: Kinectul sta in sertar si da, in cele din urma am gasit unde sa introduc redeem code. Sau n-am gasit si-am introdus codul de pe PC? Chiar nu mai tin minte si nu-i important. Ce voiam sa spun este ca pentru o companie care creeaza soft si mai cu seama sisteme de operare de 20 de ani, unde interfata de utilizare ar trebui sa fie caracterizata de intuitivitate, de usurinta de utilizare, fara sa mai spunem ca sunt la a treia generatie de console, Xbox One e praf. Macar sub aspectul asta.
Cat despre Bing, fara gluma, incearca sa cauti ceva din motorul de cautare de pe consola. Poti incerca si "redeem code". Si spune-ne apoi cat de aproape sunt rezultatele de cautare fata de ce cautai. Sa "ne mai radem" si noi
.
Insa e important, de facut nod la batista: oameni buni, ascultati ce spune cj_quest si ce probabil au mai spus si altii pe aici pe forum (eu unul n-am vazut)! Scoateti cablul sau deconectati-va consola de la internet cand instalati un joc nou!