Ce-mi vine sa-l spurc pe acest cetatean taconi, dar o sa ma rezum sa-l intreb, retoric, daca mai avea el libertatea sa ne f la icre cu Ceausescu lu' k.k.t pe acest forum (si oriceare altul) daca inca ne aflam sub acel regim ?!
Ma tot seaca, cand citesc, ce mari constructii s-au realizat pe vremea cizmarului si a renumitei lui sotii academician-doctor...masa-n cur.
Dar dintr-o amnezie pe care eu suspectez a fi venita din faptul ca era un profitor al regimului, nu reuseste sa-si aduca aminte de cat mult sange, LA PROPRIU, a curs pe aceste cladiri, dorite si create, din dorinta de megalomanie. Nu mai vorbim de persoane arestate politic, maltratati si ucisi ca in lagarele lui Hitler. Da ce stie taconi, el o auzit de metrou, si e mandru. Pfff, cati au murit si acolo. Ar trebui sa ne fie rusine sa mai vorbim de un regim condus de un schizofrenic. Rusine ca n-am facut nimic pret de atatia ani. Si tie, taconi, rusine !!! Si rusine si adminilor ca nu-l inchid dracului o data!

Am rezolvat cu problemele contemporane si ne permitem sa stam cu tata-n sus sa dezbatem o istorie extrem de complicata de care habar nu avem, de fapt. Basca ca nu are nici in clin, nici in maneca, cu profilul saitului.