Single post: Clubul PlayStation 4
-
05-03-2015 14:11 #11157 SP
Member

Originally Posted by
iry
5. El isi reactiveaza contul pe consola lui ca primary, tu pastrezi contul lui pe consola ta insa nu te loghezi pe el (trebuie doar sa-l ai acolo, sa nu-l stergi).
E asa zisul ghost player. Teoretic mai poti accesa (nu am idee ce se intampla daca-i intri pe cont intre timp, nu am testat) si lua jocurile viitoare de pe contul lui, peste 6 luni prin aceasta metoda.
De unde stii de treaba de la nr.5? Ca din ce imi dau seama, ca sa ai acces la content pe PS4, e nevoie sa ai setat contul ca primary si poti juca linistit de pe orice cont. Iar cel care are contul setat ca secondary, e nevoie sa fie logat pe cont. Ca la nr.5 e pe PS3-prezenta contului respectiv pe consola.
Iar faza cu 6 luni se refera la faptul ca dupa ce ai dat deactivate all din browser, mai poti repeta pasul asta doar dupa 6 luni. Iar daca vrei sa intri iar pe contul respectiv si sa descarci ceva, merge, numai ca din browser nu mai poti dezactiva din nou contul timp de 6 luni.
Cont primary - acces la jocuri dupa orice cont
Cont secondary - acces la jocuri logat pe cont.

Originally Posted by
razvanrazy
Pai si daca facem faza cu...eu sa tin ca primary account, contul lui si el secondary contul lui, cum mi s-a spus pe pagina cealalta, o sa fie totul real time ?
Nu de alta, dar eram super convins sa-mi iau PS4, dar acum parca mi-ai taiat elanu

Contul prietenului tau il setezi ca primary la tine si te poti juca jocurile lui de pe orice cont, la el va fi setat pe secundar, deci va trebui sa stea logat pe el pt. a accesa jocurile respective.
Amandoi puteti juca in acelasi timp.
Treaba e ca nu stiu daca puteti avea PS+ acces online de pe acelasi cont.
Daca ma insel, poate explica cineva.