Single post: Nvidia Shield Console
-
Admin
Pai mare maestru razvanrazy, eu credeam ca din conferinta, plus postul initial de aici plus cel de aici era totul (sau aproape totul) explicat. Nu e la fel ca un OnLive ci seamana mai mult cu un Ouya mai performant (as spune cel mai rapid Android device din acest moment) + OnLive mai performant (la fel, cel mai bun serviciu de streaming din acest moment) + DX12 capabilities. Eu de exp. nici nu l-as lua pentru Grid/OnLive... ma gandesc ce nebunie de emulatoare voi putea rula pe asa ceva (mai ales cu acel gamepad). Yummy!
cryyo: la cate posibilitati de stocare are, sigur ii gasesc eu ceva prin zona sa nu fie nevoie sa mai cumpar. Am la microSD-uri, la USB stick-uri si HDD-uri pe USB de ma impiedic de ele. La naiba, scot microSD de 64 din Note 3 (ca si-asa zace degeaba, telefonul ala nici in ziua de azi nu imi da acces sa scriu orice pe microSD) si-l infig in Shield. Sigur ai si tu ceva pe-acolo cryyo... dar nah, daca intr-adevar vrei spatiu imens de stocare, ii poti lega si un NAS cu n TBytes de date (de exp. pt. HTPC cu Plex sau Xbmc).
Referitor la unitate optica... la fel, poti sa conectezi una pe USB (inclusiv BluRay)... insa ca si Apple si altii, si eu consider ca a cam murit de mult suportul asta. Bine, pt. mine nu va muri niciodata pentru ca sunt un audiofil si am o groaza de SACD-uri (de exp.), dar ma uit ca pe Surface Pro 3 (tableta) n-am avut niciodata nevoie de unitatea optica... pe iPad la fel... pe iPhone la fel... pe PC s-a pus stratul de 2cm de praf (bine, eu nici nu ma joc pe PC... iar atunci cand o fac, mai toate jocurile sunt via Steam sau alte surse digitale).
P.S. Referitor la emulatoare: pe mine ma bate gandul de ceva vreme sa-mi iau asa ceva (un Android cu gamepad incorporat - ala PSVita). El suporta din start 12 emulatoare... si ca performante e destul de slabut. As spune ca e de vreo 10 ori (cel putin) mai lent decat un Shield Console. Acum ca a venit Nvidia cu o alternativa (si nu ma interesa sa fie mobila, ba chiar si JXD S7800B-ul acela ma gandeam sa-l rulez via mirroring sau HDMI output pe TV), why not?