Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PC Gaming
-
Admin
alex2_ar: Ca sa fiu un pic rautacios... ia vezi, arata mai bine GTA V pe PC decat pe console? Da... stiu... va veni si pe PC. Insa pana atunci altii deja se vor plictisi de el. Probabil la Witcher 3 va fi nebunie in curand, cu zeci de mii de comparatii intre console si PC. Oricum, nu cred ca este nimeni aici care sa nu inteleaga ca daca vrea sa-si faca o racheta, aceea se va numi PC. O consola are dezavantajul acesta - insa totodata e un mare dezavantaj pentru ca TOTI se joaca acelasi JOC. La acelasi framerate, aceeasi rezolutie (daca nu vorbim de TV-uri/monitoare low res, desigur)... fara diferenta de drivere, de calitate si alte alea. Pe cand pe PC, rar vei gasi 2 PC-uri care sa scoata fix acelasi lucru - ceea ce aduce avantaje si dezantaje, in special in multiplayer. Tin minte la Eve... eu ma jucam pe 2 monitoare in rezolutii imense (2560x1600). Pai unul saracul care se juca pe un monitor in 1280 x 720 (sa zicem)... pierdea toata frumusetea jocului.
Eu zic ca marele avantaj al PC-ului este ca poti sa te joci cu mod-uri (daca ai timp si chef de asa ceva). Am vazut cateva mod-uri de-a lungul timpului care faceau jocurile pe care se bazau sa fie niste mici copiii... daca nu ma insel, cred ca GTA IV a avut cele mai multe mod-uri. Iar in unele arata incredibil. Multi dintre noi insa vrem sa jucam jocul "as it was ment to be". Il terminam si trecem mai departe... Viata e scurta!