Nu este chiar o platina dar...am zis totusi sa las un "mic" review si la acest mic joculet.
Papo & Yo - 100% - “To my mother, brother and sisters with whom I survived the monster of my father.” Super joculetul! Desi nici macar nu am simtit cum a trecut timpul cand m-am jucat (si terminat) jocul...mi-a placut la nebunie. Poate e si din cauza ca ma pot relata mult cu personajul principal dar...chiar mi-a placut acest joc. Lumea explorata mi s-a parut unica, bizara dar in acelasi timp...frumoasa <3 Soundtrack-ul de asemeni a fost mirific si unele portiuni ale jocului chiar m-au tinut in suspans (in special pe la final cand ma fugarea Monster). Poate pentru multi care au jucat jocul, au vazut de la 1Km revelatia de la final...dar eu chiar am fost surprins sa vad defapt ce semnifica Monster...sau acele broaste. Super jocul! Multumiri enorme lui JeNeI ca s-a "indurat" si mi-a creat un cont trial pentru PSN Plus de 2 zile ca sa pot juca jocul. Thanks bro' ! I owe ya' one!Nota pentru dificultatea trofeelor: 1/10. Nota pentru enjoyment: 10/10
Irrelevant stuff: Si unele persoane se plang ca primesc numai indie pe PSN Plus si ca nu-s frumoase jocurile. Intr-un viitor apropiat cand imi voi face si eu o subscriptie pentru PSN Plus...va fi in mod clar pentru jocurile indie.
Irrelevant stuff #2: Ce ciudat e sa nu am in lista mea de trofee acea platina in dreptul jocului(but hey!!! It's a PSN game...can't ask for the impossible rite?
Si acum revenim la Platinum #19...The Evil Within![]()

Nota pentru dificultatea trofeelor: 1/10. Nota pentru enjoyment: 10/10
(but hey!!! It's a PSN game...can't ask for the impossible rite?

Reply With Quote