Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Un TV nou pentru consola mea!
-
\
Pe asta am vrut eu sa il cumpar acum o saptamana. Am amanat achizitia insa pana apare ceva mai ok la o suma asemanatoare.
M-am jucat cu el doar in showroom unde am fost cu un stick cu filme si poze. Mi-a placut cum se vedea, mai ales pozele. Comparativ cu alte 4K la preturi asemanatoare. Mai era un LG 49UB820V la care m-am uitat comparativ si am fost mai convins de Samsung. Am observat insa ca la un unghi de vreo 50 de grade imaginea deja nu mai e cum trebuie, negrul nu e la fel de negru precum la modele mai scumpe, ecranul e shiny pentru unul care teoretic are ceve filtre anti-glare iar cele 31ms timp de raspuns pot fi cam mult pentru gaming. Pe mine nu m-a convins, dar acum depinde si de ce asteptari are fiecare.