Titlu: The Godfather
Part: 1
Shoe size: 34
Might make you want to slaughter a goat: maybe..

Introducere:

Timmy: Sa nu te prind
Fuzzoms: Meow? (*Bring me ur litterbox. I need to doody.)
T: Fuzzoms, daca imi zgarii dvdul cu gta 4 jur ca te castrez (*am inceput sa vorbesc cu pisica.. jack thompson ar da vina pe console..)
F: HSSSSSSS (*I need to poop human. NOW!! Or the shiny round thing gets it)
T: Fuzzoms, daca iti misti labuta de pe dvdul meu, iti dau un biscuite.
F: Meow meow HSSSSSS (*Are you making fun of me, human? I tell you I need to poop and you offer me a biscuit? You banished me from my homeland, made me dance to that trecherous holly dolly goat, and now you dare ridicule me? YOU ARE NOT PREPARED!!)
T: Doooooooooooi biscuiti??
F: HSSSSSSS (*It's on now, b*tch!)

#scratches gta4 chuck norris style

T: Noooooooooooooooooooooooooooo!!#sound of soul shattering (*no more big american teehteez )
T: Fuzzoms, maine te castrez! (*desi ar fii mult mai rapid daca as gasi clestele ala nenorocit)
F: Meow! (*I hurd u liek mudkipz)

Cuprins:

Timmy: O sa omor pisica aia nenorocita. Imediat dupa ce o castrez, o arunc pe geam
Sadam: Tinand cont ca stai in subsolul maicatii nu cred ca ar fii o mare problema..
T: Stii, sunt momente in care imi displaci tare mult
S: Copilul din tine vrea sa ma strangi in brate. Si daca faci asta exista o mare probabilitate sa simti o durere ptuernica in maxilarul stang. Back on topic. Stii, exista un mod sa scapi de problemele astea.. dar..
T: Lumineaza-ma..
S: Exista un om. El este.. alesul. Te va putea ajuta cu mica ta "problema". Dar exista riscul sa cazi in partea intunecata..
T: Omule, iar ai intrat in dulapul de bauturi al lui tactu'? Serios acum, cine este acest ales?
S: Noi il numim Don. El este (*pauza de suspans) The Godfather.
#la pronuntarea numelui, cainii incep sa latre, babele incuie usile, si un fulger simbolic apare pe fundal

2 zile mai tarziu..

Timmy: Hmm.. cred ca aici locuieste. Sunt curios daca chiar poate sa ma ajute..
#isi duce degetul pe sonerie si apasa.
#usa se deschide incet
#in spatele acesteia, un xbox 360
360: are you here to see the chosen one?
T: GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!
#Timmy screams like a little girl
---------------------------------------------------------------------

* in paranteza cu steluta sunt inner thoughts. partea a doua vine ceva mai tarziu