Single post: Uncharted 4 amanat pana in 2016
-
Senior Member
Nu e chiar asa. O arhitectura "pc engine" ofera mai multa flexibilitate si tool-uri mai prietenoase, prin urmare ar trebui sa primim jocuri mai complexe cu timpi de dezvoltare mai scurti. Intrucatva asta s-a si vazut, pentru ca am avut titluri la un nivel calitativ foarte inalt aparute la un interval foarte scurt fata de lansare cat si portari (a se citi "remaster/ remake") realizate in timp record la o calitate foarte buna.
Evident, este nevoie de optimizare si de timp de acomodare cu noul hardware, o fi o arhitectura "simil x86" insa totusi nu sunt PC-uri.
As spune ca este prima data in istoria consoleleor cand marea majoritate a titlurilor multiplatform sunt like-for-like calitativ cu versiunile de PC (afara de ce stiu eu ce rezolutii extraterestre sau framerate in conditiile acelor rezolutii). Si asta in conditiile in care toata lumea este de acord ca hardware-ul se bazeaza pe componente depasite deja la momentul lansarii.
@eNHajeL: nu stiu cum e cu declaratiile despre ce minune vor reraliza x si y, dar am pus zilele trecute Uncharted: Drake's Fortune (primul!) si tot ce pot sa spun este ca apar jocuri astazi care si-ar dori fluiditatea si "slefuirea" de care se bucura acela acum sase ani. Prin urmare, nu-mi fac foarte multe griji cu privire la Naughty Dog
.