Single post: Un parinte nemultumit da in judecata divizia Xbox
-
Why so serious ?
Mi se pare perfect normal ce au facut cei de la Microsoft, intrucat daca ai parental control, nu-i lasi adresa de mail a lui la cont, ci a ta, ca sa poti urmari tot ce misca pe cont si in niciun caz nu-i lasi achizitiile deblocate, fara o parola. Daca vrea ceva, vine la tine, iar tu introduci parola si cumperi. Si sa fim seriosi ca si daca era in alta tara, nu trebuia decat sa intre pe xbox.com, sa se logheze si sa achizitioneze ce avea.
Cat de situatia ta, Leo, ce pot sa zic...fratele meu lucreaza la frauda la o banca destul de mare din RO si are asemenea probleme zilnic si de cele mai multe ori, celor din conducerea bancii li se face mila si le acorda banii inapoi, desi ei nu au primit si cel mai probabil, nu vor mai primi niciodata, banii de la producatorii jocurilor (mi-a zis ca cele mai constante cazuri sunt pentru Candy Crush).
Asa ca ai avut foarte mare noroc ca ti-au fost restituiti banii si aici vedem clar cat de bine este sa ai un device cu iOS, unde nici eu, ca si propietar, nu pot sa cumpar ceva (inclusiv InApp) fara sa bag parola sau sa dau cu dejtu' pe cititor pentru autorizare. Iar daca am facut si asta si tot comentez, inseamna ca sunt retardat.