Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Pentru ca nu au gust. Sunt parca apoase, se simte apa din cafea, lucru pe care l-am vazut si la Tassimo si mai rau.
Sigur nu era aparatul stricat? Sau nu era capsula veche/sparta? Eu n-am vazut asa ceva... adica, e ceva apropiat de ce spui tu atunci cand o faci mult mai lunga decat trebuie (tii apasat butonul de "More"), sau atunci cand iei o cafea lunga extrem de slaba. Mie mi s-a parut chiar invers... de exp. la Maestro Lorenzo Intenso cred ca puneam 500ml de lapte ca sa nu-mi sara inima din piept.

Si nah, la mine aparatul e deja vechi (gandeste-te ca are vreo 4 ani)... am avut party-uri in care saracul cred ca a mers non-stop (zeci, chiar sute de cafele intr-o zi)... In fine, oricum ar fi, daca maine si-ar da duhul aparatul, probabil tot asa ceva mi-as lua. N-am avut o singura persoana care sa-mi spuna ca nu-i place cafeaua - si chiar am devenit agasant pentru ca intreb pe fiecare dupa fiecare cafea, de zici ca sunt platit de Bosch sa "iau pulsul".

Apropos, ca am uitat sa va spun. Bosch a scos asa ceva dedicat pentru Tassimo: http://www.amazon.co.uk/TASSIMO-HOT-...dp/B00HJTNU48/. E un t-disk pentru apa fierbinte (pe care il poti regla la ce cantitate doresti). Si desigur, in caz ca v-ati pierdut service disk-ul, gasiti replacement: Service T-Disc for Tassimo T20, T40,T65, T85, Bosch Spare Part 621101: Amazon.co.uk: Kitchen & Home. Eu mi-am mai luat si niste jucarii pentru Ice Coffee si alte alea, dar o sa le testez la vara