Quote Originally Posted by Atrium View Post
Eu unul nu vad cum ne intoarcem la o platforma asemanatoare PC-ului. Ce ar fi asa de rau ca resursele lui Natal sa fie folosite si cand nu e activat sistemul motion tracking ? Sau daca ar fi asa, ai refuza, si nu l-ai cumpara, pentru ca deh, urasti PC-ul.

Sincer, nu stiu daca este asa sau nu, dar multi spun ca PS3-ul este mai performant decat Xbox-ul, iar jocurile care tot apar au nevoie de o putere mai mare de procesare. Tare mi-e frica sa nu ramana in urma xbox-ul in acest aspect.

Acum cateva zile am citit ca VP de la EA games spunea ca o data cu jocul Red Faction, Xbox-ul a ajuns cam la limitele hardware-ului. Din nou, nu stiu daca este adevarat sau nu, dar trebuie totusi sa luam in considerare lucrul acesta. Macar sa-l avem in minte, undeva acolo.

Xbox 360 Maxed Out, So Says VP of EA Games - I am sure it still has some aces left up its sleeve - Softpedia

Deci, din nou pun intrebarea. Daca s-ar putea face asa ceva, adica sa se mai lungeasca viata consolei prin preluarea de calcul grafic sau de orice altceva de catre Natal. De ce sa nu se faca ?
Nu urasc nici PC-ul, dar pt. stilul de joc pe care il prefer eu, nu-mi serveste, cu toate ca placa video a costat mai mult decat Ps3-ul actual. Daca Xbox vine cu o putere in plus de procesare, atunci s-ar crea confuzii. Asta insemnand ca fiecare joc sa vina cu optiuni de setari pt. rezolutie, calitate texturi and so on, deci cam acelasi lucru ca si la PC. Xbox-ul, este foarte asemanator cu PS3 la performante, dovada ca majoritatea jocurilor arata aproximativ la fel pe ambele console. Ba din contra, unele arata o idee mai bine pe Xbox decat pe PS3. Legat de limitarile hardware-ului, aici depinde de "maestria" fiecarui producator. De obicei, nu sufar oamenii cu gura mare, ca sunt limitati de hardware and so on, dar cand e vorba de calitatea unui joc, o dau toti la intors. Vezi jocuri cu o grafica slabuta, dar care s-au vandut in draci pt. ca sunt jocuri foarte bune.
Asadar, nu, nu sunt de acord cu ideea de a-mi cumpara anumite placute, ca sa le infig in nu stiu ce slot, pt. a avea performante mai bune.