Pai una e ca ne dorim ca toate jocurile sa ruleze in 4K cu 60 fps si alta e ce avem.

Si uimitor, dar chiar nu sunt orb, dar efectiv nu vad o diferenta atat de mare, incat sa merite sa ma chinui cu jucaria aia de gamepad de la PS4, cand ma pot juca linistit cu controlleru de Xbox One. Nici nu aduc vorba de faptul ca trebe incarcat din 3 in 3 ore, ca deja devine controller cu cablu, ceea ce chiar nu accept in 2015.

Daca am avea cu adevarat texturi la o rezolutie muult mai mare si mult mai clare, eventual si iluminare mai realista samd, il luam fara sa clipesc, dar cand jocul va arata absolut identic dpdv al detaliilor (ca restul jocurilor multiplatform ce au rezolutie mai mica pe Xbox One), nu este justificabil.

Nu stiu sincer cum puteti juca voi, dar eu cand dau de maneta stanga si-mi scapa degetu de pe ea sau apas pe trigger-e si-mi scapa degetu, ma apuca toti dracii si efectiv imi vine sa dau cu el pe geam.

Si da, exista accesorii care elimina aceste inconveniente, dar de ce sa fiu obligat sa folosesc accesorii pe care sa le platesc (chit ca e 1 ron bucata), cand in tabara cealalta, se poate sa avem un cauciuc potent pe manete si trigger-e pe care le poti apasa fara frica de alunecare.

Ma jur, cand ma joc Driveclub, mai mult ma chinui sa tin degetu pe trigger-u drept, decat sa tin masina pe drum. Trebe sa-l tin cumva apasat spre interior si trebuie apasat cu o alta intensitate decat pe Xbox One.