Single post: Clubul PlayStation 4
-
23-03-2015 19:46 #11359 SP
Admin

Originally Posted by
cryyo
PS. Totusi, acumulatorul din DS4 e o mizerie.
Si cand spuneam ca mai bine puneau naibii un suport pentru 2 baterii AA, sareau toti pe mine ca "suntem in 2014, ce mama naibii". Eh, in 2015 2 AA-uri serioase tin cate o luna pe alt gamepad (care mai e si WiFi Direct - mai mare consumator cu latenta mai mica si suport hq pt. audio).
Anyway, a facut ceva extrem de bun DS4! M-a facut sa realizez ce minune tehnologica a fost PSVita. Va dati seama, Vita lansata acum mai bine de 3 ani are si ditamai ecranul de 5", touch pe fata, touch pe spate, ditamai procesorul, GPU, RAM, stereo speakers, etc... etc... si cu toate astea, tine cam tot atat (5-6 ore).
@razvanrazy: tu te stressezi ca mai trebuie sa cumperi al doilea DS4? Eu ma stressez ca astea doua pe care le am au atat de stricate butoanele incat imi mai trebuie inca doua... Ale naibii DS3-uri merg si azi, si sunt de la lansarea lui PS3 (mi-au dat ceva fiori cand n-au mai vrut sa plece dupa cateva luni de standby, dar le-am rezolvat) 
P.S. Nu e totul insa doar cu minus la DS4. Ca design si ergonomie e mult peste DS3... dar bateria aia si calitatea constructiei il omoara...