Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce mini notebook sa-mi aleg?
-
Admin
Alo domnu' (mi-a ramas si mie intiparita expresia lui Dj Mo vad) !
Cred ca le incurci... unde ai vazut tu la EEPC SSD de 80GB ? 
Mai usor, ca un SSD de 80GB costa de 2 ori cat un EEPC... Cele cu 80GB au hard disk de notebook. Cele de 4-8-12 (4+8) - 16 - 20 - 40 (2x20), acelea sunt EEPC-uri cu SSD. Poate ce ai vazut avea SSD de 40GB (dar cu 2 de 20)... care e in alta clasa totusi.
Sincer, daca nu ai nevoie de spatiu foarte mult, mergi pe un Asus 901 (neaparat negru). M-am jucat ieri cu cateva... superbe. Atom 1.6 (care culmea se si overclockeaza la 1.8Ghz cand e nevoie), rezolutie mare (si poate face si un "stretch", dintr-un simplu butonas), constructia de nota 9/10... mergi cu el in gentuta de nici nu se observa. Wifi N, ii trantesti si 2GB RAM, tine upto 8hrs (de exp. daca te uiti la un film tine 4-5 ore, ceea ce e mai mult decat ok pt. un astfel de notebook). Si era 14 milioane (cu TVA) cu un bonus card SD de 8GB si cu 2GB RAM in loc de 1GB.
P.S. Vedeti ca modelul cu 12GB contine de fapt 2 HDD-uri SSD... asta in caz ca va intrebati daca puteti sa puneti inca unul