Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
26-03-2015 12:46 #6710 SP
VIP Member

Originally Posted by
tudyniuz
Apropo de piata din RO, fara a fi un atac la Razvan de la Gameshop, dar ne incuraja sa luam din Romania ca facem un bine. Acum unde e cand sunt problemele?
Te rog reciteste ce am scris. Am spus sa va uitati cu atentie pe toate site-urile care ofera precomenzi pentru a alege cea mai buna varianta pentru voi. S-a dovedit ca in cazul MK X este o oferta multa mai buna ca pret si bonus fizic etc in Romania. Asta este tot. Verificati toate variantele pentru a lua cea mai buna decizie.
Nu gestionez modalitatea de onorare a precomenzilor/comenzilor clientilor nostri din retail. Inteleg problemele mentionate, le-am semnalat catre dumnealor. Din ce am inteles, deja sistemul de precomanda s-a modificat intr-unul transparent si care permite confirmarea comenzii prin email la Altex.
Faptul ca nu livreaza articole puse la promotie, depinde de ei. Inteleg ca nu comunica extraordinar de bine, va pot ajuta prin forward catre departamentul lor de customer suport sau daca imi dati un numar de reclamatie pe PM.
Repet - nu lucrez pentru Altex/Emag/Alt retailer, unele dintre produsele de aici nici nu sunt reprezentate de noi. Nu distribuim The Order de exemplu... nu am informatii despre problema/rezolvare in cazul acestuia...
Va pot ajuta cu orice problema aveti cu Gameshop.ro, respectiv pot insista sa se produca schimbari in sistemele de precomanda/bonusuri fizice/informatii necesare pe produsele pe care noi le reprezentam. Pentru acestea va stau la dispozitie oricand pe PM sau pe threadul dedicat.
Din ceea ce stiu, avem livrare 100% la timp in 2015 pe Gameshop, de asemenea toate produsele distribuite de noi au ajuns in stoc retail la timp, nu am avut nicio intarziere. Mai departe de acolo, trebuie sa livreze acesti clienti catre voi. Am inteles ca au modificat procesul de precomanda, sper sa fie un pas inainte.
Multumesc.