Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Lasati ma baieti husele si prostiile, bucurati-va de ele, sunt doar niste rahanuri electronice. Atata protectie si grija nu aveti nici pentru propria persoana.
Eheee, daca faceam cum spui tu, acum nu mai vineam iPad Air "ca nou" si pierdeam o caruta de bani. Persoana care l-a cumparat de la mine l-a verificat vreo 10 minute de zgarieturi & co... si nu-i venea sa creada ca e un iPad folosit mai bine de un an... si folosit pe oriunde am fost plecat, nu doar asa, de stat pe birou.

Pe de alta parte tudy eu ti-am mai zis, la mine nu e vorba doar de protectie... cat faptul ca ma deranjeaza enorm faptul ca e prea subtire si are marginile prea mici. Poate pentru tine o fi mai ok fara un back cover... pentru mine e super annoying (mai ales la sesiuni mai lungi de folosire).

Si mai e un alt motiv pe care l-am mai enumerat si alta data: faptul ca noi suntem mai maniaci cand vine vorba de curatenie, bacterii si alte alea. Si imi este de 10 ori mai usor sa scot frumos husa si sa o pun la spalat, decat sa ma apuc sa dau cu servetele si alte alea direct pe tableta. Nu de alta, dar hai sa fim cinstiti: de cate ori nu ati mers cu tableta sau telefonul la toilet?

Anyway, pana imi vine Poetic GraphGrip-ul din uk, am gasit un magazinas care are mai multe back cover-uri pentru iPad Air 2 (si unele chiar foarte ieftine): Căutare - ipad air 2. Asta ar fi fost interesanta (i love mesh covers), dar nu e nici pe stoc... si mesh-ul acela de fapt e doar "de forma", nu sunt gaurele reale...

P.S. Am back cover la iPhone, back cover la Note 3, flip cover la Kindle, flip cover la Nexus 7, and so on... deci da, imi place sa le tin asa. Si nu le tin in puf... Sa nu mai vorbim de momentul in care iti scapa tableta sau telefonul din mana, si realizezi "ce bine ca am husa"