Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #1820 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    UPDATE:

#104+RAGE - 100%[P] (5/10) - One Big , Crazy Awesome Shooter Un joc foarte bun , in o lume post apocaliptica.Story foarte bun , in afara de finalul dezamagitor si faptul ca caracterul tau este mut...Mare minus pentru mine asta...Totusi faptul ca ai masini gen mad max , preferatea mea fiind ultima monarch upgradata ca un tank cu minigun , rachete si plasma canon Semi open world un lucru foarte bun si lvl design superb.Jocurile de noroc foarte fun si modalitate foarte buna sa faci bani Varietate foarte buna de arme , turete , robotei si rc bomb cars fac jocul sa fie si mai bun Cursele foarte fun , desi rally points cam annoying ... Subway town a fost foarte cool facut si misiunile au fost mai bune acolo Mie mi-a placut foarte mult mutant bash tv unde ai 4-5 camere cu inamici si foarte misto facuta varietatea acolo Dlc a fost bun si iti ofera posibilitatea sa faci free roam dupa ce termini jocul , dar urasc trofee cu diff mai mare puse in dlc.Mersi lui @JeNeI pentru guides pentru ultra nightmare Un joc foarte bun , dar din pacate cum am spus finalul lasa de dorit , mai ales ca primesti o arma cool si te astepti la un boss gen DooM 3 ... Ma bucur ca l-am jucat pana la urma.Recomand.

Attached Images Attached Images 1l8d7097.png