Single post: inFAMOUS: Second Son
-
Senior Member
sa stii ca n-as da Infamous pe The order. mi se pare cel putin la fel de impresionant si de bine bine texturat Infamous. inca. e adevarat ca e si atmosfera diferita, lumina naturala etc.
si sincer, desi the order e mai cinematic, ca joc mi s-a parut mai bun infamous. ok e acelasi gameplay ca si in restul seriei, dar macar exista gameplay si ala care este e bine realizat. pana la urma the order a avut doar un sistem de shoot and cover unde partea de cover nu prea functiona cum trebuie.
si sincer, nu va castiga povestea din infamous vreun concurs de scenarii, dar mi s-a parut satisfacatoare (aici incluzand povestile personajelor secundare + continutul din first light), iar jucand pentru a ajunge infamous e si mai ok.
singurul lucru care ma deranjeaza in general la cateva din jocurile care m-au impresionat grafic in ultimii doi ani (incluzandu-le pe cele doua de mai sus dar si alte cateva) este: lipsa reflectiei personajului principal in oglinzi sau suprafete lucioase. toti or fi vampiri dom'le
si PS: cred ca pana acum e singurul joc la care se simte ca a fost facut pentru PS4. din toate punctele de vedere: grafic, controlul personajelor, functiile speciale ale controllerului etc