Nu te suna aia de la Altex, te suna un curier. Nu are treaba emag-ul sau Altex cu asta. Eu de la emag primesc prin Fan si Cargus, depinde de valoare, volum, probabil si de depozit. De la Altex primesc numai prin Nemo. Eu locuiesc in mediul rural, le-am explicat odata telefonic cum sa ajunga la adresa mea si de atunci ma suna numai sa ma anunte ca vin.

Asta cu sunatul inainte o patesc si eu. Nu ma suna dimineata ci atunci cand se apropie de mine. De la emag stiu cand trebuie sa soseasca o comanda, de la Altex nu. Am primit comanda de la ei in 1 zi, 2 zile, 3, 4, pana la 14 zile , deci este aleator.

Prin Nemo primesc colete de la cativa distribuitori, acolo este alta treaba, ma suna distribuitorul cand sa astept coletul, si se respecta. Am stat odata o zi intreaga si nu a venit, fara telefon, fara nimic. A doua zi au venit, nu mai eram in localitate, a treia zi nu m-au sunat, au venit, tot eu eram vinovat, nu am ridicat coletul, a fost un scandal. Nu mai stiu ce curier era, acum am impresia ca nu mai exista. M-au sunat de la Bucuresti sa le explic exact cum a stat treaba, dupa 4 zile a venit un reprezentatnt al lor, nu stiu de unde era, am stat de vorba si cu asta, l-au pus pe liber pe acel angajat. Sincer nu mi-a parut rau, ma saturasem de el. Numai figuri facea.