"Omule", NU am spus ca asa va fi ! Mi-am exprimat doar o opinie si eventual o solutie posibila asupra faptului ca xbox-ul, dupa cum spun unii s-ar apropia de limitele sale. Dar cum se intampla de multe ori, romanul citeste printre randuri si intelege doar ceea ce vrea. Poate poate mai gaseste vreun subiect de polemica.

Si referitor la God of War 2 pe PS2. Da, e corect, a fost un joc superb cu o grafica excelenta pentru consola aia. Dar te intreb, dupa el a mai aparut altceva care sa te faca sa spui : Da domnule, inca mai are putere consola asta si inca mai e loc de dezvoltare. Jocuri au aparut, dar dpdv al graficii au ramas toate mai mult sau mai putin la fel. Da, a avut o perioada mare de rulare, o groaza de jocuri, vanzari enorme, fiabilitate foarte buna, dar cand vine vremea, nu ai ce face decat sa te dai la o parte sa faci loc unei noi generatii.

Ce s-ar intampla daca aceasta situatie pentru Xbox este undeva "dupa colt" ?
Tu, ipotetic vorbind, ca om in conducerea Microsoft, ce ai face ? Sa vezi ca jocurile arata din ce in ce mai bine pe PS3, iar pe consola pe care incerci sa o vinzi a ajuns la un maxim dpdv al exploatarii resurselor ? Nu vei incerca cumva sa mai adaugi putere de procesare, sa maresti resursele ? Chiar daca ar insemna ca utilizatorii sa cumpere nu stiu ce addon care adaugat are si alte functii.

Ti-ar fi cumva mai usor sa incepi dezvoltarea unei noi console ? Eu unul cred ca nu...

Eu unul asta as face. Desigur, fiind doar un end user pot doar specula.

Inca o data spun, ca sa se inteleaga. Toata aceasta discutie este ipotetica.