Am avut si eu recent (de Marti 30.03.2015) pana astazi (06.04.2015) o problema cu un user neserios de pe forum:
Recomand sa va feriti de View Profile: axel - Console Games
Aciu Sebastian mai exact din Satu Mare

Treaba sta in felul urmator:
Am postat un anunt cu un PS4, baiatul m-a contact ca il vrea. Am incercat sa il pun Marti cu Fan-u nu aveam IBANU nu stiam ca e mai ieftin daca FC iti baga banii in cont in fine. Am discutat cu el seara si am stabilit ca il trimit ziua urmatoare, Miercuri 1 Aprilie, de dimineata. A fost de acord - am negociat pretul cum l-am negociat transportul fiind suportat dar l-am platit eu ca aparent trebuie platit de expeditor daca se trimite cu verificare.
Joi a ajuns pachetul, mi-a dat mesaj ca nu poate sa il ridice ca are treaba si am zis Ok, Vineri, no problem.
Vineri ma suna sa imi spuna ca a citit el reviewuri si ca nu mai vrea consola, si i-am zis Ok, platesti returul si imi returnezi banii, macar suma care am platit-o pentru expedierea coletului fara sa mai luam in calcul drumurile pana la Constanta la Fan. Mi-a cerut chitanta de la FC pe mail i-am dat-o. A decis sa nu mai raspunda la telefon sau la mesaje.

User neserios.
Gainarii de 2 bani pe 50 de ron.

Cam atata. Spor in continuare la vanzari/schimburi.