Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
06-04-2015 15:41 #1381 SP
Member

Originally Posted by
axel
Sunt fan Dark Souls si am vrut sa joc Bloodborn neapart,din graba fara sa ma documentez despre problemele ps4 le are,am stabilit ca voi cumpara ps4 lui dazkun,intre timp m-am uitat la aria playstaion 4 si am vazut multi useri nemultumiti de consola.Consola lui dazkun are garantie la emag,din pacate in Satu Mare nu este showroom emag unde pot lasa consola pt garantie,cel mai aproape sediu emag este in Oradea sau Cluj.Am platit returul la fan curier si i-am cerut lui dazkun sa-mi trimita poza cu bonul de la curier sa stiu exact cat a platit,dar el mi-a trimis chitanta cu expeditor si destinatar,nu apare taxa ce a platit pt transport.Este vina mea,data viitoare ma voi documenta mai bine cand cumpar un produs SH.
Cred ca mai bine ii plateai omului transportul, iti cereai scuze si ii spuneai adevarul - ai preferat sa iei consola de la orange.

Originally Posted by
axel
thx,gata am reusit sa prind una

luat de aici http://www.consolegames.ro/forum/f60...e/index30.html