Multa lume vinde console desfacute chiar si fara garantie. Nu il vindeam ca e stricat il vindeam ca am nevoie de bani la o luna. Sau poate pur si simplu nu mai am timp sa ma joc. Indiferent care ar fi motivul este un forum nu suntem la colt de strada sa dau teapa. Tiam dat numele, adresa, iban-ul. Nu am cont doar pe ConsoleGames mai am si pe ComputerGames si Okazii daca dai un search pe google vezi ca am rating peste tot. Si ca buyer si ca seller. in momentu de fata nici nu ma intereseaza ce oferta mai buna ai gasit sau ca te-ai sucit in ultimu moment si ai incercat sa imi si insulti inteligenta mie si forumului cu raspunsul tau de mai devreme. Este o chestie de principiu asta sa iti asumi riscurile si schimbarile de parere si sa platesti pentru ele. Nu e vorba de 50 de ron. Este vorba de principiu. Dar preferi sa fi, nu un tepar, ca macar ar fi fost ceva, preferi sa fi un neserios si sa mai incerci sa, o sa imi scuzati expresia pentru ca de obicei nu folosesc, manglesti oamenii pe aici.