Single post: The Witcher 3: Wild Hunt
-
Admin
Neah... e ok man. Fata de altii eu accept ca poate unora nu le place. Doar ca mai mult decat ce-am vazut in gameplay-ul de 15 minute (da, alte filmulete aratau mai bine, pentru ca erau zone diferite - de exp. acolo unde ard casele, erau boss fights sau anumite scene mai "artistice"), nu cred ca se poate... decat poate cu amanari de ani de zile (sa iasa DX12, sa scoata Sony super mega tool-uri, AMD super mega drivere si tone de firmware updates)... si va ajunge la un grad de realism pe care sincer eu nu-l vad bine in jocuri.
Ba chiar, in momentul in care dispare grafica aceasta "de poveste" si devine totul prea realist... cred ca ma las de gaming, sau incep sa ma joc retro stuff. Serios, nu vreau sa vad in jocuri ceea ce vad si afara... Isi pierde ideea de vis, de basm, de cum vreti voi sa-i spuneti... Da, probabil nu e fiecare fir de iarba ca in realitate, insa la cat de masiv e jocul si la cum arata... eu nu vreau decat un super story... o coloana sonora sa mi se ridice parul de pe mana... si feeling. Asa cum reuseste un Final Fantasy cu grafica slaba sa te faca sa simti ceva (la naiba, mai si plangi la jocurile alea, oricat de macho man ai fi), sper sa se intample asta si la The Witcher.
P.S. Trebuie sa recunosc... chiar daca nu mi-ar fi placut genul, as fi cumparat jocul asta si doar pentru grafica