Single post: The Witcher 3: Wild Hunt
-
Member
Poate suntem prea obisnuiti cu DLC-uri daca am ajuns sa consideram diferite skinuri drept content extra. Am o alta denumire pentru aceste chestii: Vrajeli!
Poate multi dintre voi nu cunoasteti CD Projekt Red dar ei sunt baietii care au lansat jocuri per foarte OK si cand a venit timpul, au revizuit absolut toate problemele, au adaugat mii de linii de dialog, revizuit combat, bagat NPC-uri si INCA doua povestioare pentru nici un ban in plus. Au facut acest lucru la amandoua jocuri Witcher si se mandresc pe buna dreptate cu ea.
Acum insa parca vorbim de un studio diferit, un studio care ne prezinta cum o sa dea "gratis" 16 texturi a cate 10 minute de programare 4cheap, si iata, ne arata ca lucreaza la doua add-on content la un joc deocamdata NELANSAT. Wow CD Projekt, ati ajuns departe.
Va rog sa nu ma intelegeti gresit, nu este nici o problema, absolut toti jucatorii de pe piata se folosesc de aceste mici artificii care atrag publicul dar atunci de ce se cred mai presus de restul publisherilor?