Single post: The Witcher 3: Wild Hunt
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Mai oameni buni, despre ce vorbiti voi acolo? The Witcher 3 "banal" si "mediocru"... WTH?!? Sigur v-ati uitat la aceleasi filmulete si trailere? Ati citit aceleasi prezentari, lore si detalii despre joc? Ati setat si voi acolo 1080p? Nu stiu... incep sa ma intreb ce Dzeu s-ar putea mai mult. Mie mi se pare sublim... E un JOC, RPG OPEN WORLD, voi cred ca vreti un FILM... Recomand The Order 1866 pt. asta!
MonkY, dintre jocurile (nu putine) pe care le-am jucat in lunga mea viata de gamer, tinand cont de varsta pe care o am, se numara si The Elder Scrolls Oblivion si Skyrim. RPG-urile open world, sunt exact genul cel mai iubit de mine. Despre Oblivion (care mie mi-a placut enorm) s-a vorbit mult si frumos inainte de lansare, si totusi, dupa lansare au fost destule voci care l-au criticat si poate nu pe nedrept in anumite cazuri. Skyrim a avut si el parte de destule critici. Asa ca, da-ne voie (mie si lui Razvan) sa avem totusi rezervele noastre si sa nu ne lasam impresionati de trailere si filmulete. Cum spuneam cu cateva pagini mai in urma pe acest topic, eu mi-am cumparat PS4 pentru acest joc, si prin urmare, lasand la o parte dezamagirea amanarilor repetate, am mari asteptari de la el. Sper sa nu fie ca si cu the Order 1886, fata de care, la fel, am avut mari asteptari....si am ramas cu ele, pentru ca jocul m-a dezamagit crunt.