Guys, nu va mai stressati atat cu DLC-urile. Aproape sigur CD Projekt a procedat ca multi altii, si pentru DLC-uri are timeframe-uri si echipe diferite care lucreaza pt. ele. Fac asta tocmai pentru a nu mai intarzia lucrul la engine si "main game". De aceea au si date atat de exacte pentru ele... intai termina jocul, dupa care echipa principala se ocupa de patch-uri si bug-uri, iar echipa de creatie trece la facut armuri, skin-uri & co... fara a se pierde nimic.

Acum eu nu stiu daca voi ati prefera sa luati jocul peste 6-12 luni cu cele 16 DLC-uri incluse, sau peste o luna si va puteti bucura de joc... ramanand ca in timp sa mai primiti acele bonus-uri. La naiba, poate asa cum au postat oamenii mai sus, poate nu va place jocul... si atunci nu va intereseaza niciun fel de DLC, noua zona sau mai stiu eu ce. Eu prefer sa-l iau luna viitoare - si-asa a fost amanat prea mult.

Sau sunt altii ca mine pe care nu-i doare asa de tare sa aiba nu stiu ce extra skin sau armura lui peste...

Cat despre DLC-urile mari (mai bine zis expansions)... sa fim seriosi. Preferati sa cumparati jocul "The Witcher 3 - Island of whatever" sau jocul "The Witcher 3 - Return to castle bombenstein" decat sa luati un add-on? Uitati-va la Borderlands... pe mine m-au pierdut la cate jde mii de editii au avut jocurile acelea. Prefer sa am main game-ul si daca imi place si vreau sa joc mai mult, sa cumpar ceva extra. Nu ma obliga nimeni...