Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Witcher 3: Wild Hunt
-
Vires Intus
Pai alea sunt nimicuri. Expansion-urile astea sunt (cred) ca alea de GTA IV mentionate de mine mai sus, iar alea R* ti le-a bagat pe gat la preturi de jocuri full. Eu consider ca marea problema aici a fost faptul ca le-au anuntat deja. Daca lasau sa treaca 4 luni de la lansarea jocului si spuneau "in 2 luni va dam expansion" nu mai sarea nimeni. Dar din nou, acum totul depinde de ce inseamna acele expansion-uri, motiv pentru care tot ce vorbim noi aici sunt speculatii.
Also, expansion-urile sunt dlc-uri, dar dlc-urile nu sunt expansion-uri. In categoria dlc intra si alte treburi care nu pot fi catalogate drept expansion pack, iar CDPR au spus ca ei sunt impotriva dlc-urilor platite. Acuma, ca a fost eroare de comunicare sau de interpretare, e posibil sa nu se fi referit la tot ce inseamna dlc ci la ce intelege gamer-ul de rand cand aude termenul asta: nimicuri, fix acele elemente care nu pot fi catalogate drept expansion pack.
Nu vreau sa intelegeti gresit, nu iau partea nimanui aici, dar consider ca se pierde privirea de ansamblu. Eu nu zic ca nu exista posibilitatea sa fie PR bullsh*t, ci doar ca exista si posibilitatea sa nu fie