Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
09-04-2015 15:26 #6774 SP
Member

Originally Posted by
Aliosa
Ba accepta. BRD, Transilvania si Credit Europe Bank (card avantaj).
La card avantaj insa nu extrag toti banii acum, pt ca ulterior sa platesti ratele la Credit Europe Bank, ci impart suma in 12 rate (aprox. 25 de euro/luna).
Eu nu mai sunt abonat Orange, dar am intrat pe contul vechi pe care il aveam (recover password). Mai apareau in cont 96 de puncte Orange Thank You, adica o reducere suplimentara de 9,6 Euro. Ar fi trebuit sa platesc 1298 de lei (cu tot cu livrare), dar m-a nedumerit faza cu cardul avantaj si am anulat comanda inainte de a merge la siteul procesatorului de plati.
Acum cand intru nu mai apar punctele Thank You, cred ca s-a updatat contul si cum apar client Digi nu le mai da cu virgula.
Eu am făcut o simulare acum 1-2 săptămâni când a mai fost la reducere (varianta cu joc) și dispărea opțiunea. Am încercat atunci o simulare cu un alt produs (smartwatch Sony) și reapărea opțiunea de rate. Ciudat...
De altfel și pe pagina produsului apare pictogramă doar pentru "livrare din stoc" și "garanție 24 luni". La alte produse ai și o a treia ... "disponibil în rate".