Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
Voi sunteţi cei care nu l-aţi prins, poate pe mulţi nu îi interesează jocul, dacă pot să îl vândă şi să îşi ia altul care le place foarte bine, de altfel dacă nu eşti colecţionar nu ai la ce să îl ţi. Sa făcut varză topicul asta.
Subscriu , si da eu fac bisnita , si il vand la peste 100
Si ghici ce , nu imi este rusine

Si sa atat ( atzatz ) niste spirite care se bat cu pumnul in piept ca nu sunt bisnitari si ei nu au vandut jocuri la pret mai mare ... Eu va astept pe voi sa va vindeti stocul la 80 sau mai putin , ca sa pot eu si alti bisnitari ca mine sa le vindem la preturi de peste 100 .
E simplul principiul , nu doresti sa cumperi de la bisnitari acelasi joc ca in magazin , i-al de acolo cu X pret mai scump ...
Trebuie sa te gandesti , ca si noi , BISNITARII , luam acele jocuri ( exclud acum The Order ) cu un pret si il vindem oricum mai jos ca in magazine , si acest lucru vad ca nu deranjeaza pe nimeni , ca sa ne scoatem niste bani ... e acelasi rahat ... doar ca acum s-a stiut suma de achizitie ...

Ulterior , dupa citirea acestui post , rog stergerea lui , pt ca nu isi are rostul pe acest thread ...

Multumesc si Sarbatori Fericite tuturor