Da, cum a zis si colegul vezi Amigdale pe cladiri si unii inamici au atacuri in plus diferite, insa alte diferente nu as stii sa-ti zic, nici nu mai stiu cum e jocul cu 0-10 insight, fiindca nu am mai fost asa de low cu ele de la inceput din primele ore de cand am cumparat jocul.

Am incercat niste pvp pe la level 130 si nu prea a mers, mi-a gasit foarte greu sa invadez, 1 ivadare/juma de ora! asa ca am renuntat la idee, co-op mergea sa ajut destul de ok la level-ul ala pe la Rom ma sumonau repede

L-am platinat si eu, superb joc, mai ales atmosfera si combatul mi-a placut la nebunie, insa au scazut foarte mult din re-playability si diversitate cu acest joc. Foarte putine magii si arme comparativ cu precedentele, putine optiuni pt covenants si multiplayer si in acelasi timp putine builduri viabile as zice.

Nu regret ca au luato in directia asta si ca au incercat sa creeze un univers nou cu un combat asemanator jocurilor souls, prefer asa decat sa fi tot continuat cu seria souls, insa sper ca va fi si un Bloodborne 2 cu ceva mai multa diversitate in iteme, arme, build-uri, etc, in viitor