Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
14-04-2015 12:34 #11751 SP
Member
Deci daca am optic la TV pot sa conectez orice unitate audio optica la el ( nu am si alte restrictii gen HDMI ARC ) ? Iar sunetul de la consola ajunge in Soundbar prin configuratia deja existenta adica cablu hdmi intre ea si TV ...
E ok-ul rezumatul ?
Deci inseamna ca pot cumpara orice sistem cu conditioa sa aiba iesire optica
...
---------- Post added 14-04-2015 at 10:36 ----------
Multumesc de sfat, dar as vrea un soundbar e mai manevrabil si ocupa mai putin spatiu.

Originally Posted by
AzFaust
Nu mai bine cumperi tu acest sistem 5.1? -
Sistem Home Cinema 5.1 PHILIPS HTD3570/12 | ALTEX
Eu am unul tot de la Philips care a fost putin mai scump. Cel din link are HDMI(ARC) adica iti da sunetul din TV direct in sistem si PS4 il conectezi la el prin intrarea Audio Optical.
LE: Aparent trebuie sa ai si la TV HDMI(ARC), ca sa trimita sunetul. Habar nu aveam si am nimerit din prima sa fac asa legatura la sistemul meu fara sa stiu