Am si eu nevoie de ajutor. Am o consola PS4 si ma lovesc de clasicele disconnect-uri in GTA 5 multiplayer. In timpul misiunilor, heisturilor (online) nu iau niciodata disconnect, doar cand ies dintr-un heist, apare loading si cateodata disconnect dupa un timp, sau cand incerc sa ma conectez la o sesiune de heist. Am citit pe net ce trebuie facut. Am internet de la UPC, abonamentul de 200 mbps. Am pus un ip static si l-am bagat in DMZ in setarile routerului, am NAT type 2, am incercat si cu/fara Upnp. Acelasi rezultat: random disconnects din cand in cand.
Mai mult decat atat, am si problema cu STore-ul care nu se incarca dupa ce ai intrat intr-un joc decat daca vrea el. Vitezele de download sunt mici (pe cablu): maxim 3 MB/s, dar in general scade la cateva sute de KB/s. Am incercat si cu dns google, nu e diferenta.
Am un prieten care are tot upc, acelasi abonament si nu are parte de chestiile astea.
Sunt curios ce ar trebui sa fac. E posibil sa fie routerul de la UPC de vina si sa vorbesc sa mi-l schimbe? Ca pe pc, laptop, telefoane nu am niciun fel de probleme cu ele conectate la router.