Man, eu chiar nu inteleg cum "sterge pe jos la design" un telefon care in 2015 vine cu spatele din sticla (care sticla nici macar nu este Gorilla Glass). A facut si Apple greseala asta, a facut-o si Sony... Apple si-a reparat-o, Sony am inteles ca la Z4 va incerca aluminiu, HTC e la zi. Poc vine Samsung cu aceeasi duda: sticla! Dupa care camera: o comite Apple, HTC si Sony reusesc sa scoata "la nivel", vine Samsung cu o camera care iese si mai mult in afara. De lipsa microSD, acces la baterie ioc nici nu mai vorbesc.
Da, bravo lor ca in sfarsit au inlocuit rama din plastic cu aluminiu... in sfarsit au facut un pas bun! Dar de aici pana la a veni cu un super design, e cale lunga. Edge-ul recunosc ca arata mult mai bine, dar din pacate e useless si e un chin de tinut in mana (cel putin mie asa mi s-a parut - aveam tot timpul impresia ca acum il scap din mana - plus ca are marginile mai putin rotunjite decat S6 si simti ca te "taie" la mana). Insa S6 care ar fi clasic-ul lor flagship, e un S5 cu rama metalica si cu lipsuri mari (o sa repet microSD si baterie fixa pana innebunesc, pentru ca Samsung se lauda cu asta). Eu unul nu vad acel super mega design de care vorbiti, dar poate gresesc. La naiba, arata mai bine Huawei P8 & Co.
P.S. Nu mai vorbim ca au mintit cu nerusinare in toate teaserele... de unde a disparut subit camera ce iese in afara. Voi o vedeti?