Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Bloodborne s-a vandut in peste 1 milion de unitati!
-
Senior Member

Originally Posted by
Trefla
Destul de binisor avand in vedere ca este un joc exclusiv.
Pe PC ( care e o platforma mult mai mare ca PS4 ) de exemplu sa lansat tot in perioada cu Bloodborne , City Skylines care este inca in top sellers si sa vandut 1.2 mil bucati.
Daca mai luam in considerare ca bloodborne nu este un joc pentru oricine ( eu nu l-am cumparat si nu am de gand sa il cumpar , poate il voi juca cand o sa fie free ls PS+ in cativa ani ) , cei de la Sony o duc destul de bine , nu extraordinar dar bine.
Nu e cel mai bun exemplu. Poate ca s-au vandut 1.2 mil de copii de City Skylines, dar jocul a avut pret de lansare 15$, nu 40-50$. So it`s not the same thing actually. In plus 1 mil de exemplare, in 2 sapt e extrem de bine avand in vedere ca s-au vandut doar 20 de mil de PS4-uri. Faptul ca e un joc de nisa e altceva
, desi de cativa ani incoace seria Souls e renumita si pentru gameplay solid, boss fight-uri imense, art style incredibil si level design genial...pe langa ca e doar un joc greu..you know 
Overall eu zic ca acestea sunt niste numere foarte bune. Sper ca e indeajuns cat sa auzim la E3 de cel putin cateva DLC-uri, daca nu un sequel in toata regula.
p.s. Bloodborne a fost singurul joc la care ma uitam zilnic dupa salea figures
vroiam sa stiu daca jocul primeste atentia meritata... haven`t done that since Dark Souls 1 launched on PS3