Quote Originally Posted by Trefla View Post
Destul de binisor avand in vedere ca este un joc exclusiv.

Pe PC ( care e o platforma mult mai mare ca PS4 ) de exemplu sa lansat tot in perioada cu Bloodborne , City Skylines care este inca in top sellers si sa vandut 1.2 mil bucati.

Daca mai luam in considerare ca bloodborne nu este un joc pentru oricine ( eu nu l-am cumparat si nu am de gand sa il cumpar , poate il voi juca cand o sa fie free ls PS+ in cativa ani ) , cei de la Sony o duc destul de bine , nu extraordinar dar bine.
Nu e cel mai bun exemplu. Poate ca s-au vandut 1.2 mil de copii de City Skylines, dar jocul a avut pret de lansare 15$, nu 40-50$. So it`s not the same thing actually. In plus 1 mil de exemplare, in 2 sapt e extrem de bine avand in vedere ca s-au vandut doar 20 de mil de PS4-uri. Faptul ca e un joc de nisa e altceva , desi de cativa ani incoace seria Souls e renumita si pentru gameplay solid, boss fight-uri imense, art style incredibil si level design genial...pe langa ca e doar un joc greu..you know

Overall eu zic ca acestea sunt niste numere foarte bune. Sper ca e indeajuns cat sa auzim la E3 de cel putin cateva DLC-uri, daca nu un sequel in toata regula.

p.s. Bloodborne a fost singurul joc la care ma uitam zilnic dupa salea figures vroiam sa stiu daca jocul primeste atentia meritata... haven`t done that since Dark Souls 1 launched on PS3