Dant3: la bugetul pe care il ai alocat, cam acestea 3 sunt solutiile (asa cum am spus si mai sus, la care poti adauga si acel TP-Link - cu care eu insa nu ma impac):Toate cele 3 solutii sunt gigabit, toate cele 3 sunt dual-band (si 2.4Ghz si 5Ghz), toate cele 3 stiu standard AC. Personal cel mai bine ma impac cu soft-ul de la Asus si imi place ca fac update-uri destul de des. Imi place si AiCloud-ul (disponibil si pe iOS si pe Android) si faptul ca pot folosi custom firmware (cum ar fi cel de la Merlin).

Daca vrei solutia cea mai ieftina si mai simpla, iti recomand D-Link-ul. Daca mai pui 99 RON, mergi pe Asus RT-AC56U (pe care eMag il prezinta cam gresit ca fiind AC1200). Din pacate, urmatorul router de la Asus care sa faca toate cele de mai sus si sa fie mai puternic (si cu antene externe) este ASUS RT-AC66U, care totusi sare de 600 RON.

TP-Link-ul poti sa-l iei daca vrei sa risti. Cauta discutii despre ele... o sa gasesti si horror stories, dar o sa gasesti si oameni super multumiti de ele. Daca esti norocos din fire, poti incerca. Bafta!