Single post: Smartwatches - ceasuri inteligente
-
\

Originally Posted by
MonkY
Eu in continuare cred ca te referi la Apple Watch Sport... care totusi e din aluminiu, cu sticla. Sincer nici n-ar fi trebuit sa existe un astfel de model... dar deh, trebuiau sa scoata si ceva "cheap".
Deci ala e 399$ si e prost din start, dar nu conteaza. Sau cum?
Cat despre Apple Watch, daca reusesti sa zgarii stainless steel fara drop tests, esti meserias, nu alta.
Nu esti niciun meserias. Nu sunt meseriasi Apple daca la cateva zile de la lansare oamenii deja le au zgariate la uz normal, nu extrem. Nu e normal deloc asa ceva. Ronan se da cu bicicleta si facea tot felul de activitati de genul asta, sunt curios ce zgarieturi are ceasul lui care e la jumatate de pret fata de astea super premium de la Apple.
Nu stiu man, dintre toate smartwatches, asta mi se pare cel mai nereusit. Nu face nici 200$, are curea din guma, cadran care se zgarie, e mare, greu, butucanos si bateria tot o zi tine. Nu pricep de ce il aperi atat cand ai variante mult mai reusite de la competitie. Nici macar fanii Apple declarati de pe forum nu il apara, doar tie iti place. Mi-ar placea, pe topicul dedicat desigur, sa spui si tu domne ce iti place la el si de ce l-ai lua. Chiar as vrea sa stiu, ca pe bune ca nu pricep. Decizia de achizitie iti apartine, dar sunt curios, chiar nu pricep. Poate sunt eu prea one-sided, dar mi-ar placea sa vad de ce ti-ai dori unul.