Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Se fura in draci din magazine si prefera sa faca asa ceva, decat sa piarda zeci de milioane din cauza asta.

Anii trecuti, cand lucram in Diverta la Inventare, fiind mai mult prin back office-uri, vedeam inregistrari cand era politia p-acolo si sunt tigani care fura cu nesimtire, cate 10-20-30 de jocuri, odata am vazut cum s-a furat un intreg rand, cu vreo 30 de jocuri si nu se baga nimeni de la paza, care are un salariu de 800 ron, sa se ia de un tigan, pentru ca au fost cazuri cand s-au bagat si dupa program a fost asteptat si bagat in spital, in coma si cu multiple facturi (asta e caz din mag Unirea)

Ba chiar am vazut un caz cu un tupeu incredibil din Diverta Sun Plaza, cand un tigan a intrat, a luat 2 colsone X360 (astea erau atunci) de la raft, profitand de faptul ca cei 2 angajati Diverta erau cu 2 clienti in spatele magazinului si paza nu era, le-a scos afara din magazin, le-a pus jos si s-a intors si a mai luat 2, dupa care le-a luat pe toate 4 si a plecat cu ele in maini.

Daca te angajezi paznic, chiar si pe 800 lei, iti asumi niste riscuri. Daca esti paznic si inchizi ochii, mai bine te lasi de meserie. Chiar asa, paznicii aia nu au nicio responsabilitate/raspundere in astfel de cazuri? Daca nu vrei sa-ti pierzi viata pentru 800 lei, nu te mai angajezi paznic.

PS: nu ma refer la tine.