Am pus niste gheata la picior.... astept sa vad daca mai trece vreun pic sau nu mai rezist si ajung la doftor.

Aldo raspunde la comenzi (multe din ele le executa de placere), insa asta cu instinctul de agresivitate, e mai complicat. Fie il inveti de mic, fie are parte de vreo trauma de genul asta si nu mai lasa niciun caine sa se apropie - ceea ce fie vorba intre noi, nu cred ca se va intampla la Aldo. Adica, acum cativa ani cand am fost muscat si eu si Aldo, curgea sangele de pe el si din mana mea, si el vroia sa se intoarca la cainele respectiv sa se joace... Nu ai cum sa inveti sa lupte un caine care daca ai sta toata ziua sa-l mangai si sa vorbesti cu el, ar fi perfect.

Si ca sa-ti dai seama cum e el... pai am iesit tot asa intr-o seara, a vazut niste umbre pe pereti... si instant s-a bagat in spatele meu. A inceput sa latre (deh, are curaj cu mine in fata). E pe sistemul "Auzi, eu te-am anuntat, de aparat e treaba ta!"

Cat despre tipa respectiva, am inteles ca nu sta pe-aici, dar mai vine in vizita la parinti. Si cam de fiecare data se intampla povestea asta. Crazy ppl, i know!

Legat de anti-tetanos, cum eu cu Aldo am mai fost muscati acum vreo 3-4 ani (tot asa, de unul cu un caine de vanatoare care cred ca ZILNIC musca un alt caine - i s-au facut n reclamatii si degeaba), si am facut atunci. Daca am inteles corect, anti-tetanos-ul tine vreo 5 ani, nu?