Da, sunt complet de acord cu Smara... nu cainele este vinovat, ci stapanul! 100% adevarat!

Duduia respectiva statea la taclale cu alte tanti de prin zona... probabil a zis ca mai bine ii da drumul decat sa o deranjeze in discutii...

Cat despre "cojones", chiar nu mai stiam ce sa-i fac. Nu umblu cu brisca la mine, pistol, apa sau mai stiu eu ce... atunci cand am cazut, m-am gandit la ce ai spus tu, si anume ca exista probabilitatea de a nu reusi sa-i deschid gura, dar am zis... la naiba, alta solutie ce sa folosesc? Te rog sa ma crezi ca in acel moment in care il auzeam pe Aldo cum plange (probabil de durere si de frica), m-am gandit ca mai am doar doua solutii: 1. sa incerc sa-i desfac falcile si daca nu reusesc sa trec la 2. sa-i scot un ochi... Stiu, suna sadic... dar la naiba, in momentul in care ma gandeam ca imi pierd cainele (care pentru noi asa cum a zis tudy, este un membru al familiei), dupa ce i-am dat atatea picioare in cap, nu stiu daca mai gandeam 100% rational. Oricum nu stiam daca e pitbull, lup sau orice altceva...

Chiar am stat si am analizat acum mai la rece (nu am reusit sa dorm de dureri si de nervi)... si regandindu-ma la scena de aseara, chiar nu stiu ce altceva puteam sa fac, in stanga si in dreapta mea fiind ciment (mama lui, ca acolo cred ca mi-am si rupt piciorul). Deci nu tu o piatra, nu tu un bat, nimic... Aveam la mine portofelul si telefonul - nu cred ca era interesat cainele de niciunul din ele. In fine, bine ca s-a terminat.

Ai dreptate, poate am gresit ca nu am sunat la 112. Stiu ca pe aici prin zona Politia nu e foarte eficienta (dovada manelistii care pot sa dea muzica la maxim la 3 dimineata), dar mai mult m-a interesat sa trimit pe cineva dupa apa oxigenata si oximed (spray cu antibiotic)... sa-mi opresc sangerarea la mana (eram plin pe tricou de sange)... sa verific piciorul si sa-l "puricam" pe Aldo, pentru ca daca avea vreo rana mare deschisa trebuia dus la spital la cusut. Dupa ce am vazut ca e mult mai OK decat ma asteptam (sunt norocosi golden retrieverii cu stratul lor mare de blana si par lung - pentru ca e foarte greu sa ii "sfasie" cu coltii, asa cum mi s-a intamplat la dalmatian), nici nu m-am mai gandit la politie si alte d-astea.

Am zis sa postez si aici in ideea ca nah, poate mai ajuta pe cineva... poate a mai patit cineva si s-a descurcat mai bine. Oricum incep sa ma gandesc serios daca o sa umblu dupa mine fie cu spray paralizant, fie cu tazer, ceva...

Merci de urari!