Mbon... hai ca m-am hotarat... si data viitoare nu se va mai intampla la fel. Nu mai risc, prin urmare trebuie sa ma decid ce sa cumpar pentru apararea cainelui (si a mea, de ce nu?). Cum n-am chef sa ajung sa folosesc o arma pentru asa ceva, ma gandesc la urmatoarele optiuni:

1. ELECTROSOC AUTOAPARARE 2 MILIOANE VOLTI UZI - 4 IN 1 - 349 RON. Vad ca e destul de compact, are toc, si cred ca la 2 milioane de volti va opri si cel mai al naibii caine. Cam scumpicel totusi si n-am idee cat tine bateria...

2. LANTERNA ELECTROSOC AUTOAPARARE 1 MILION VOLTI UNITED CUTLERY BK - 399 RON. Asta ar avea avantajul ca majoritatea il vor confunda cu o lanterna. Dar nu are "decat" 1 milion volts.

3. Spray paralizant. Aici vad ca sunt vreo 3 tip-uri... sa dea naiba daca am idee care ar fi mai eficient impotriva cainilor. Dar sunt cheap, nu stai sa te intrebi daca mai ai bateria incarcata sau nu... Insa ma gandesc la un dezavantaj: cand il vei folosi, aproape sigur iti vei lovi si cainele tau...Astept recomandarile voastre... sau alternative, de ce nu? Dar please... sa nu incepeti sa-mi recomandati cutite sau pistoale... Bastoanele la fel, pe langa faptul ca ar fi cam ineficiente (si cam messy)